Portfolio

Stormer Leisure Boats

Stormer lifeboat

Stormer verkocht in september 2023 haar particuliere tak aan ons dochterbedrijf Holland Sport Boat Centre. Zo is Stormer Leisure Boats, een gevestigde naam in de maritieme sector en bekend om zijn innovatieve recreatievaartuigen, de nieuwste aanvulling op het portfolio van NAUD geworden. Met de overname van deze leisurebotentak verstevigt Holland Sport Boat Centre zijn positie in de nautische sector, met een prachtig assortiment robuuste pleziervaartuigen, die wij nu zelf produceren.

Holland Sport Boat Centre heeft door de overname het intellectueel eigendom van de geavanceerde technologieën en ontwerpen van de Stormer Leisure Boats verkregen, waaronder de Lifeboats, Tugboats en Runners. Daarmee verwerft Holland Sport Boat Centre een sleutelpositie in de bouw van elektrisch aangedreven recreatieve boten. Met de overname zetten we de hoge kwaliteitsstandaarden van Stormer Leisure Boats op het gebied van materiaal, techniek en performance op alle fronten voort.

Stormers particuliere klantenkring in de hoofdstad is aanzienlijk en door deze stap keren de sloepen en andere leisureboten van het van origine Amsterdamse bedrijf terug naar hun roots. Omdat Holland Sport Service Centre gelegen is in het door NAUD ontwikkelde gebied Nautix, kunnen vele Amsterdamse Stormerbezitters nu dicht bij huis terecht voor service en onderhoud.

Contact met Naud

Meer weten over dit artikel? Neem contact op

Reageer en krijg binnen 24 uur reactie

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.