Portfolio

E-Harbour Amstelkwartier

E-Harbour Amstelkwartier is de eerste uitstootvrije jachthaven die in Nederland is gerealiseerd. E-Harbour is een havenconcept dat volledig bijdraagt aan de transitie naar elektrisch varen. De jachthaven op deze locatie is bij uitstek geschikt voor Amsterdamse rederijen uit de toeristische sector. De exploitatie en het eigendom van deze jachthaven is in 2021 overgegaan op Tourism Group Holding.

E-Harbour Amstelkwartier telt 65 ligplaatsen voor elektrisch aangedreven passagiersvaartuigen zoals sloepen, salonboten en rondvaartboten tot een maximale lengte van 20 meter. Voor commerciële bootverhuurders is E-Harbour Amstelkwartier een veilige thuishaven met uitstekende voorzieningen ter ondersteuning van hun bedrijfsvoering. De jachthaven beschikt ook over een aantal ligplaatsen speciaal voor drijvende opslag- en bevoorradingstations.

Het gelijktijdig opladen van een groot aantal elektrisch aangedreven vaartuigen vraagt om een zeer krachtige elektra-infrastructuur. E-Harbour beschikt over de beste oplaadfaciliteiten om elk type vaartuig snel en volledig op te laden. Het laadpunt kan eenvoudig worden bediend met de AanUit.net-app.Contact met Naud

Meer weten over dit artikel? Neem contact op

Reageer en krijg binnen 24 uur reactie

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.